sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Rotat filmitähtinä

Hollywood on hyödyntänyt jo pitkään rottia elokuvissaan. Pitkään rotat kuvattiin vain saastaisina ruton ja taudin levittäjinä, mutta nykyään monet jo tietävät kesyrottien söpöyden ja hurmaavan luonteen ja onpa jopa useita elokuvia, joissa rotat ovat pääosassa. Seuraavan linkin takaa löytyy kymmenen elokuvan lista, jossa karvaiset kaverimme hiirien lisäksi ovat jollain tavalla pääosassa.http://listverse.com/2007/11/10/top-10-films-featuring-rats-and-mice/


Kun edelleen googlen ensimmäinen mainoslinkki hakusanalla "rotta" tuottaa tuholaistorjuntafirmojen yhteystietoja, on miellyttävä huomata, että kesyrottien suosio on kasvussa. Kesyrotta kun polveutuu villistä serkustaan isorotasta, mutta harva tietää, että kesyrotat ovat ovat yksiä vanhimmista lemmikkijyrsijöistä. Rottia kun pidettiin lemmikkeinä jo 1800-luvulla! Ei siis ihmekään, että Hollywood on tarttunut rotta-aiheisiin jo useamman elokuvan verran.

Heurekan koripallorotat ovat myös esiintyneet mediassa jo useamman ammattikoripalloilijasukupolven verran. Koripallorotat ovat jopa auttaneet lottorivin arvonnassa, mutta päävoittoa ei sillä kertaa onnistuttu saamaan. Kuten Hollywood-uratkin ovat noususuhteisia, niin samoin ovat koripallotähtienkin urat. Pienistä kentistä on suuri harppaus ammattilaisareenoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti