lauantai 2. kesäkuuta 2012

Uusi pelaajakiinnitys


Tämä kaveri ei vielä tiedä sitä itse, mutta sitä odottaa ura ammattimaisena urheilijana. Pari viikkoa joudutaan vielä odottelemaan, ennen kuin tyypillä on riittävästi ikää muuttaa pois äidin luota. Kesäkuun puolessavälissä kuitenkin jäävät taakse emo ja sisarukset, ja tilalle astuu kahdeksan Heurekan mimmiliigan pelaajaa, jotka ottavat tulokkaan hellään huomaansa.

Uusi juniori otetaan jengiin mahdollisimman nuorena, jotta se sopeutuisi hyvin seuran tavoille. Yleensä osa vanhemmista pelaajista tulee välittömästi tulokkaan kanssa paremmin juttuun, ja alkaa tämän suojelijoiksi. Jotkut ammattilaiset taas saattavat olla niin diivoja, etteivät heti suvaitse nuorta tulokasta, vaan äksyilevät sille. Perinteisiin kuuluu, että uuden valmennettavan kanssa otetaan muutama painimatsi, jotka tulokkaan on paremi hävitä suosiolla. Näin se osoittaa haluavansa olla porukan jäsen.

Treeniohjelma uudelle juniorille tulee sisältämään aluksi vain näitä tutustumisleikkejä muiden pelaajien ja valmentajien kanssa. Varsinainen tavoitteellinen harjoittelu aloitetaan vasta sitten, kun tulokas on riittävästi kotiutunut. Juniorin dieetti tulee tähtäämään massan kasvattamiseen, ja siihen lisätään hieman enemmän proteiinia kuin aktiiviurheilijoiden kasvispainotteisessa ruokavaliossa yleensä on.

Uuden vahvistuksen nimi ei vielä ole tiedossa, ja tämän tekstin kommentteihin voikin jättää nimiehdotuksia. Tämänhetkiset muut pelaajat ovat nimeltään Onerva, Tilda, Iita, Manta, Lempi, Amalia, Minerva ja tuoreimpana tietenkin Estelle. Minkä nimiseltä kuvassa oleva junnu näyttää?

12 kommenttia: