tiistai 7. joulukuuta 2010

Rottakoripalloblogin "julkistaminen"

Tänään lähti facebookin kautta mainos blogistamme sekä sähköpostitse tieto Heurekan henkilökunnalle siitä mihin olemme ryhtyneet. Jännittää, sillä en ole aikaisemmin pitänyt edes yksityistä blogia ja sitten kertarysäyksellä kirjoitan blogia sekä omana itsenäni että työpaikan puolesta. Tällä hetkellä arvostukseni kaikkia lehtien bloggaajia kohtaan on huipussaan!!!
Onneksi kuitenkin jännitykseeni on sekoittuneena aimo annos innostusta ( tässä kohden on varmaan viimeistään hyvä mainita bloggaavamme vapaaehtoispohjalta), tätä blogia on suunniteltu ja odotettu ties kuinka monta vuotta. Meillä on vihdoin tilaisuus kertoa kunnolla eläinystävällisestä tavasta kouluttaa ja avata koulutuksen takana olevaa tiedettä. Samalla (salaa ?) toivoen, että saisimme lukijoilta lisää tietoa aiheesta kommenttien ja linkkien muodossa. Ja jos voimme jotenkin edistää sitä, että kuka tahansa lemmikinomistaja innoittuu palkitsemalla opettamaan lemmikkiään, olemme saavuttaneet mielestäni paljon. Olen nähnyt elämäni aikana aivan liian monta rankaisemalla koulutettua eläintä sekä kuullut tarinoita eläimistä, jotka "ilkeyttään" eivät tee jotain.
Nyt vain lukemaan ja bongaamaan mielenkiintoisia artikkeleita, joista raportoida blogiin ja tehtävälistalla ovat myös kuvat ja tiedot tämän hetken rotistamme:D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti