tiistai 22. marraskuuta 2011

Lempin kanssa

Lempi ystävällisesti pitämässä seuraa hoitajalle
Lempi on noin 9 kuukauden ikäinen (nainen parhaassa iässä siis) erittäin seurallinen naarasrotta. Mikäli olet käynyt katsomassa Heurekan rottien pelaamaa koripallo-ottelua viimeisen reilun puolen vuoden aikana, olet erittäin todennäköisesti nähnyt Lempi donkkaavan yksiväristen rottien riveissä. Ja jos ei ole ollut Lempin vuoro pelata, on hän todennäköisesti tullut mukaan peliin silti. Tuomarin lahjetta pitkin. ( Juuri Lempin takia olen todennut, että löysä paita ja ohut toppi, eivät enää ole paras asuvalinta työpäivälle. Housunlahkeen loppuessa Lempi nimittäin joutuu tekemään valinnan jatkaako ohutta toppia vai päälypaitaa pitkin hoitajan olkapäälle. Rottana Lempi valitsee usein sen ohuen paidan, koska silloin on mukavasti turvassa pöllöjen hyökkäyksiltä...)

Amalian vatsa, sillä Lempistä ei ole "häkkikuvaa"
Jotta nuorin pelaaja Manta saa onnistumisia kentällä, ja jotta ylipäänsä muutkin rotat saavat pelata, on Lempi välillä lukittava häkkiin pelin ajaksi. Siinä on välillä selittelemistä asiakkaille, sillä jos ei ole rotista kokemusta, voi olla vaikea uskoa Lempin todella tulevan keinolla millä hyvänsä kentälle. Odotan mielenkiinnolla, koska Lempi keksii miten häkin hakanen avataan.

Tämän pienen jutun kirjoittamisen aikana on Lempi kavunnut lahjettani pitkin tietokonepöydälle pariin otteeseen, ystävällisesti pissannut niskaani (yleinen rakkauden osoitus minun ja kollegoideni välillä) ja kiivennyt syliin muutaman kerran. Ja juuri tämän takia Lempin kanssa hengaillessa ja töitä tehdessä ei vain ole hetkeäkään tylsää;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti