torstai 13. joulukuuta 2012

Pikkurotta saapumassa

Ensi maanantaina saapuu Heurekaan uusi koulutettava. Ruskea tyttö jolla on valkoinen merkki otsassa tullaan kouluttamaan kirjavien joukkueen pelaajaksi.

Uuden pelaajan vauvakuvan on ottanut Sanna Lappalainen.
Yllä olevassa kuvassa on uusi poikasemme niin pienenä, että sen silmät ovat vielä kiinni eikä sillä ole turkkia. Noin pieni rottavauva tarvitsee paljon emon maitoa ja lämpöä. Rottaemon hoidossa poikaset kasvavat nopeasti.

Tässäkään kuvassa rotta ei vielä ole luovutusikäinen. Kuva Sanna Lappalainen.
 Toisessa kuvassa poikanen on jo kasvattanut turkin, mikä tekee siitä paljon enemmän rotan näköisen. Se näyttää kuitenkin vielä hieman hassulta, sillä sen pää ja takajalat näyttävät suhteettoman isoilta pieneen vartaloon verrattuna.

Kun rotta on viisi viikkoa vanha, voi se muuttaa uudelle omistajalle. Kuvissa oleva tyttö on siis muuttamassa Heurekan koripallorottien laumaan maanantaina. Tytölle pitäisi keksiä nimi. Keneltä pikkurotta näyttää? Minkä niminen rotta sopisi pelaamaan Lempin, Iitan, Mantan, Minervan, Estellen, Astan ja Elvin kaverina? Jättäkää nimiehdotuksia tämän blogikirjoituksen kommentteihin.

18 kommenttia:

 1. Oi kun ihana! Ehdotan nimeksi Selmaa :D

  VastaaPoista
 2. Aivan syötävän suloiunen pikkuinen : Hilma :)

  VastaaPoista
 3. Unna, Pinja tai Juno :)

  VastaaPoista
 4. Hei, liekö kyseessä jasmine, cinderella, little mermaid tai pocahontas? Suloinen tämä tytsy! :)

  VastaaPoista
 5. Moi! Hyviä ehdotuksia, niin hyviä, että moni niistä on jo käytetty (-: Meillä on ollut jo koripallorotat Selma, Hilla, Hilma ja Hertta. Tietysti jos käytetään saman tyylisiä nimiä, niitä pitää jossain vaiheessa alkaa kierrättää, viime vuosina on suosittu vanhoja suomalaisia nimiä.

  Tässä kaikki Heurekan rotat vuodesta 1995:

  Elvi, Asta, Estelle, Minerva, Iita, Manta, Lempi, Tilda, Amalia, Onerva, Saima, Nuppu, Iris, Myy, Lilli, Hilma, Siiri, Vieno, Kaino, Ilse, Inkeri, Tyyne, Pihla, Ansa, Saara, Aune, Emma, Lyyti, Lotta, Saimi, Elsa, Tuuli, Tähkä, Hertta, Kielo, Sinikka, Ulpu, Selma, Hilla, Vappu, Ronja, Liina, Maire, Veera, Peppi, Kyllikki, Lumikki, Tessa, Maisa, Milla, Hulda, Hilkka, Sylvi, Alli, Tellervo, Sissi, Elviira, Terttu, Olga, Paloma, Nikita, Ramona, Cynthia, Ellen, Cindy, Sue, Dian, Konrad, Francine, Jane ja Charles.

  VastaaPoista
 6. Jaune, Nasu, Ulla ja Tuua tuli tässä jostain mieleen :) Suloinen ilmestys <3

  VastaaPoista
 7. Matilda tai Alisa!

  t. Hanna M.

  VastaaPoista
 8. Nimeksi Maisku? Todella suloinen!
  Täällä ollaan katsomasss rottakorista.

  VastaaPoista
 9. Hyviä ehdotuksia, yksi suoraan rottakatsomostakin :) Poikanen seikkaili rohkeasti tuossa pelissä ja muutenkin mahtava peli-into kaikilla. Harmi että moni joutui katsomaan peliä käytävältä, kun katsomo tuli hetkessä ihan täyteen.

  Vielä ehtii ehdottaa nimeä poikaselle, Heurekan henkilökunta äänestää suosikkinsa tammikuun toisella viikolla.

  VastaaPoista
 10. Lyyli, Irma, Eeva, Teija, Aija, Anja, Tuija, Irina, Aila, Aili, Saima, Erja, Ervi, Pirkko, Marjaana, Eevi, Ruusu, Viola, Vilja, Virva, Suvi, Sari, Anneli, Julia

  VastaaPoista
 11. Maiju, Annu, Mirella, Elisa, Heta, Hanna, Fiona, Carita, Nella, Ninni, Niina, Iina, Iida, Sofi(a), Hannele, Viena, Petra, Hellevi, Katja, Ramona, Tiia, Satu, Kaisa, Suvi(a), Malla, Sanni, Me(e)ri, Päivi, Kaino, Aino, Aina, Noora. Jatkoa edelliseen viestiin, lähti liian aikaisin. Nimiä tuli runsaasti :)

  VastaaPoista
 12. Äänestys on pidetty: uusi koripalloilijamme on Hilppa.

  VastaaPoista